Betalingsterminaler til fysioterapeuter og kiropraktorer

Melin Medicals betalingsterminaler, T1 og T2 giver blandt andet dine patienter mulighed for, at betale for sine tjenester på en enkel og intuitiv måde.

​Vi ser på vores terminaler som en selvbetjente kommunikations terminaler. De er designet til, at håndterer alle typer administration som er relateret til patienten samtidig med, at de er en integreret del af Melin Medicals administrationsmoduler og klinikkens journalsystem.

For mange mennesker er det forbundet med en form for usikkerhed, at bruge betalingsterminaler. For at skabe den optimale interaktion mellem bruger og terminal, har vi derfor udviklet en løsning hvor brugervenlighed og tilgængelighed står i fokus. Vi har designet brugerfladen sådan, at den er enkel og overskuelig at betjene for alle som bruger den – uanset sprogfærdigheder, alder eller handicap.

Brugerfladen på Melin Medicals terminaler er udviklet på en måde, som gør det let for patienterne at benytte dem allerede ved første møde. For eksempel har vi fjernet alle ulogiske tastekombinationer - det er med til, at minimere fejltryk og gøre betjeningen mere enkel.

Betalingsterminalerne er enkle og intuitive at betjene og er designet og udviklet efter standarderne for universel udformning. Terminal løsningerne leveres med driftsgaranti og fuld support. Med andre ord - vi påtager os alt ansvaret.

Vil du vide mere omkring vores terminalløsninger er vi altid interesseret i at holde et uforpligtende møde.

Book et møde