Fakturering og regnskab​ - for en lettere hverdag

Igennem et godt partnerskab, indgående kendskab til branchen og visionære ideer, har vi udviklet verdens mest komplette systemer til administration af dit regnskab.

Fakturering

Få oversigt og opfølgning på udestående betalinger

Opfølgninger på udestående betalinger og tap på folk der ikke betaler er velkendt for mange kiropraktorer og fysioterapeuter landet over. Med Melin Medical sikres du automatisk opfølgning når betalingen udebliver. Inddrivelse varetages af Melin Medicals inkassoselskab, Melin Collectos.

Melin Collectors er Norges ledende aktør inden for inddrivelse af udestående i sundhedssektoren, og der lægges stor vægt på ansvar, moral og etik i hele inddrivelse processen. Melin Collectors modtager automatisk information fra dit journalsystem, om hvilke regninger der ikke er betalt og sikrer at der sendes faktura til patienten. Når patienten betaler, registreres dette automatisk i dit journalsystem og pengene overføres direkte til din konto. 

Økonomi

Få en oversigt over alle dine faktureringer og godt indblik i dine betalinger

Du har i økonomi blandt andet tilgang til færdige regnskabsrapporter, og kan enkelt og let få adgang til uge, måneds og årsrapporter.

Som kunde får du altså en enklere regnskabsføring, samtidig med at du sikre dig at du kun bliver beskattet af det du tjener. Du kan enkelt give din revisor mulighed for at hente alle de nødvendige regnskabsoplysninger, det betyder at din revisors arbejdsgangs også forenkles.

Se også vores forskellige terminal løsninger                                             Klik her