Om os​

Vi har specialiseret os i at levere betalingsløsninger og administrationssystemer som skaber mere tid hos landets fysioterapeuter og kiropraktorer.

I 2009, fik firmaets grundlægger, Dr. Jesper Melin en ide om, at det var muligt at lade patienterne tage mere ansvar i deres egen administration. I alt sin enkelthed var det en selvbetjeningsautomat som de kunne benytte til betaling af patientens egenbetaling. Melin Medicals fundament var blevet lagt. I dag har mere end 75%, af Norges behandlere fået en lettere og enklere hverdag på grund af vores tjenester.

I Norge håndterer vi omkring 50 000 betalinger hver dag og over 12 millioner betalinger om året. Via et tæt samarbejde med førende journal leverandører har vi skabt mulighed for at frigøre personaleressourcer, så vores kunder i stedet kan fokuserer på behandling, frem for unødvendige administrative opgaver. 

Vores løsninger giver patienten mulighed for, at tage mere ansvar for sin egen administration på en enkel og intuitiv måde. Ved at automatiserer patientens egen administration, kan klinikkens personale bruge den frigjorte tid på andre ting, som at nedbringe telefonkøen, snakke med patienterne og give tryghed til de patienter som gerne vil have det. Samtidig med at, de personer der har travlt kan betale for sin ydelse, uden at stå i kø ved sekretæren. 

Vil du høre mere omkring Melin Medical og vores løsninger, så er du velkommen til at ringe eller booke et møde her på siden.  

Samfundsansvar

Vi tror på at et aktivt samfundsansvar vil bidrage til langsigtet succes, da forretningslivet og samfundet er uløseligt tæt knyttet.

På samme måde som at samfundet er afhængigt af at et livskraftig erhvervsliv, er erhvervslivet afhængigt af et velfungerende og bæredygtigt samfund for at kunne lykkes.

Samfundsansvar er vigtigt både fordi det er rigtigt og fordi det er lønsomt.

Vi har i løbet af 2014 været engageret i flere nationale og internationale projekter, hvor vi har bidraget både økonomisk og via vores aktive engagement i projekterne.

På denne side vil vi løbende give give dig opdateringer på de projekter vi støtter op om og engagerer os i.

For spørgsmål om vores engagement, eller ønsker til bidrag eller assistance, så kontakt os her.

​INGVILL HESTENES

Direktør, Melin Medical

ih@melinmedical.com

Foto kommer snart​

LISBETH DALUM HANSEN

Direktør, Melin Medical Danmark

lishan@melinmedical.com

Foto kommer snart​

​GITTE RUDMOSE BACH

Salgschef

grb@melinmedical.com

Bjørn Høien

Leder, Teknisk Support

support@melinmedical.com